Afhente et lykønskningskort, vind en rejse til Hollywood

Alle kender det føles godt at grine, men vidste du, medicinske undersøgelser faktisk bevise vores assorterede klukler, titters og guffaws kan have sundhedsmæssige fordele, der omfatter alt fra sænket blodtryk til øget immunforsvar til at forbedre hjertesundhed?

Just in case de sundhedsmæssige fordele af griner ikke er nok til at gøre dig lysne op, tilbyder ABC Television Network og amerikanske hilsner en “ser til os for et grine Sweepstakes” i supermarkeder, drug store kæder og andre masse detailbutikker.

Fem store præmie vindere vil modtage en tur for to til Los Angeles for at se, taping af en ABC TGIF Friday night komedie. Hundredvis af andre præmier uddeles også.

Så hvad er forbindelsen mellem lykønskningskort og TV komedie viser?

“Det er let,” sagde David Ricanati, vicepræsident af kortet marketing og produktudvikling for amerikanske hilsener. “Vi er begge i virksomhed som samler familier og gøre dem grine.

“Om nogen griner ad Thimon, narrestreger lisping duck på et af vores uhyrlige Thimon Thez kort, eller fange ‘George Lopez’ på fredag aften, de nyder stor familie underholdning.”

At indtaste konkurrencer er enkel. Mens strømpe op på de nyeste amerikanske lykønskningskort, ser for tegn og afrivning post udgør udråber ABC fredag aften komedie line-up, som omfatter “George Lopez” og “Håb & tro.”

“Vores fredag nat TGIF programmering line-up blev oprettet for at give amerikanerne et sted de kunne gå til at grine efter en lang, hård uge,” sagde Michael Benson, senil underdirektør, markedsføring, ABC underholdning. “Partnerskabet med amerikanske hilsner er en god platform til at udvide griner til en national kampagne, giver vores seere en chance for at vinde en tur for at se, taping af deres foretrukne show.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.