bil finansiering – F & jeg afdeling

OK, har du endelig fået gennem den forreste ende del af at købe din bil. Du har arbejdet hårdt gjort nogle hårde forhandlinger og føler at de har forhandlet en god og fair deal på din bilkøb og bytte. Nu er det tid til at hovedet til dealerens F & jeg (finans og forsikring) afdeling og gå gennem formalitet af undertegnelsen finansiering papir arbejdet på den bagerste ende af handlen.

Du har måske bemærket et par vilkår: front-end og back-end. Jeg brugte disse vilkår til at illustrere en pointe for dig. Fra en bil forhandler perspektiv er der to adskilte dele (profitcentre) til hver aftale. Den forreste ende af handlen er den nye bil pris, din handel med nogen forhandler tilføje på er at de fik dig til at købe din nye bil, osv. Alt dette, de fleste alle er faktisk bekendt med. Den anden del af tilbud, back-end, er ikke et sted at Lad din vagt. Back-end er F & jeg afdeling. F & jeg manager er lige så ansvarlig for at lave salgstal og profit margener som alle andre på forhandleraftalen, og de er sælgere ikke finansielle rådgivere og deres formål er at maksimere profit på deal.

Må ikke antage, at du vil blive tilbudt den bedst mulige rente du kan få af F & jeg manager. Modsat! Tilføje et punkt eller to (eller flere) til din kontrakt rente over hvad du kvalificere sig til er en alvorlig fortjeneste maker for forhandleren.

Også huske på at alle dine hårde arbejde forhandle din deal på den forreste ende er blevet af i store verbal og måske et håndtryk. Sand, som et resultat, du kan have en underskrevet købere ordre eller regneark, der sælger og eller manager har underskrevet ned på, men det er i F & jeg afdeling hvor alt dette bliver sat i kontraktformularen.

Holde fokus. Nogle forhandlere og sælgere kan selv indebærer, at for at aftale at få godkendt, er du nødt til at finansiere gennem deres økonomiafdelingen. Du behøver ikke. Faktisk, hvis du har gjort dit hjemmearbejde og fandt en bedre finansiering tilbud, bør du tage det. I det mindste du ved, hvilke tal du kvalificerer dig til, og som sådan bør du spørge bilforhandler forsøge at bedre hvad du allerede har.

Læs hele aftalen. Lyder så grundlæggende, men de fleste mennesker ikke. Ikke bare antage at alt det, du forhandlet med forhandler på den forreste ende vil gøre sin vej til bagenden af din bil deal. Hvis du har haft en lang dag at få den pris, du ønsker at forhandle, ikke give det hele tilbage i F & jeg afdeling ved at få dovne på dette afgørende tidspunkt.

Uden tvivl, er den enkelte største fejl bil købere gør ikke at forberede. Der, og sætte din forventning om, at bilen købe og forhandlingsprocessen i kan i bedste fald flere timer for at udføre. Ved, at du vil være på forhandleraftalen for et stykke tid kan hjælpe dig forblive energisk og målrettet. Gør dit hjemmearbejde. Ved din kredit score. Få din finansiering forhåndsgodkendt og se hvis forhandleren kan slå hvad du allerede har. Være bekendt med alle områder af potentielle salg og fortjeneste, at forhandleren kan potentielt arealer. Vide hvad extras (hvis nogen) du vil og ikke vil betale for. Sørg for, at kontrakten i F & jeg afdeling afspejler alle de forhandlinger, som du har arbejdet for at opnå før hånd. Derefter, endelig, fortsat være på tæerne og ikke slippe din vagt engang i F & jeg afdeling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.